--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул: У непростий час продовжуємо підтримувати родини криворіжців. 8 липня стартувала третя «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів. Їх  отримають майже 65 тис містян

11:21, 18 июл 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Ю. Вілкул: У непростий час продовжуємо підтримувати родини криворіжців. 8 липня стартувала третя «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів. Їх  отримають майже 65 тис містян

У Кривому Розі з 2022 року і по теперішній час виконкомом міської ради разом з Радою оборони міста видано 670 541  тисяч безкоштовних продуктових наборів. А у 2024 році (це - перша, друга та початок третьої  хвилі) вже видано 106 878 наборів.

В. о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну нараду з питання організації видачі  наборів на одному  з пунктів Металургійного району.  


«Рада оборони міста разом з виконкомом прийняли рішення продовжити підтримку криворіжців. З 8 липня безкоштовні продуктові набори від міста отримають мешканці,  які отримують пенсійні виплати в межах від 2 800 грн і до 8 100 грн включно. Станом  на 16 липня  видано 44 320 наборів. Це 68,6 % від загальної кількості.

Це вже третя «хвиля» видачі наборів у цьому році, але для тих, хто не встиг отримати свій продуктовий набір у І-у та ІІ-у «хвилі», видача продуктових наборів продовжується. Хочу зауважити, враховуючи велику чисельність людей, які мають отримати набори та спеку, не потрібно приходити всім одночасно та створювати черги.   Набори  є для всіх. Для жителів віддалених мікрорайонів ми  організували виїзне обслуговування. Ми й надалі будемо робити все, щоб криворіжці відчували підтримку та допомогу, особливо, в такі складні часи», - підкреслив Юрій Вілкул.

У Металургійному районі працює три пункти видачі продуктових наборів.

По всьому місту із понеділка по суботу (включно) з 08.00 до 15.00 працюють 25 стаціонарних пунктів, також організовується виїзне обслуговування для мешканців віддалених мікрорайонів та обслуговування за місцем перебування малорухомих, а також самотніх криворіжців. 

Мешканцям, які мають фізичні негаразди, працівники соціальних служб доставлять набори безпосередньо додому.
Нагадаємо, що проднабори можна отримати не лише за паспортом, а й по «Картці криворіжця».
З питань роботи пунктів видачі продуктових наборів, доставки за місцем перебування мешканці можуть звернутися безпосередньо до пунктів видачі продуктових наборів за наданими вище контактними телефонами районних управлінь праці та соціального захисту населення або Контакт-центру м. Кривого Рогу за номером 1520 (для операторів Київстар) та 499-1520 (для інших операторів) або на сайт https://spilkuisia.kr.gov.ua/.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых