Кулінарний блог А. Паукової: Суші-торт вдома!
З інгредієнтів виходить три таких. Можна подвоювати, адже з'їдається дуже швидко😂 Рецепт простий, а не смак не гірше ніж у профі. Рекомендую гарно утрамбовувати, або не розпадався при розрізі. Перший раз робила без авокадо, тільки огірок, все гуд. Якщо є - додаємо. Найдовше - нарізка норі, дрібними смужками і потім ще ножицями.
✏️Інгредієнти:
🤍рис для суші - 150 г
🤍норі - 3 квадратики
🤍рисовий/яблучний оцет - 25 мл
🤍Сіль - 1 ст.л. (без гірки)
🤍Цукор - 1 ст.л. (без гірки)
🤍Огірок - 2 шт.
🤍Червона риба - 200 г
🤍Вершковий сир - пачка
🤍Авокадо - 1 шт.
🤍Чорний кунжут
❤️Головне - правильно зварити рис. Промиваємо порцію разів з 10. Заливаємо водою на 2 пальці зверху, трохи підсолюємо
❤️Щойно закипить, накриваємо кришкою і варимо 15-20 хвилин
❤️Після даємо постояти без вогню ще 15 хвилин
❤️За цей час нарізаємо тоненькі норі
❤️Змішуємо оцет, сіль, цукор і виливаємо заправку до рису додаємо норі
❤️Нарізаємо огірок, рибку, авокадо
❤️Викладаємо шар рису, змащуємо сиром (беру дешевший аналог Філадельфії)
❤️Долаємо огірок, авокадо, знову сир
❤️Ше один шари рису, сир і рибка
❤️Присипаємо чорним кунжутом
Соєвий соус, імбир, - то мастхев)
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків
17:03, 4 апр 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0