Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
Дівчата, це точно для вас! 10 хвилин - і під бокальчик холодного Просеко це воно! Абрикоси взяла два види, класік оранж та ананасовий. Перший готується швидше, виймала раніше, але кисленько, другий - ідеально, тримати у духовій шафі трохи довше
✏️Інгредієнти:
🤍 абрикоси
🤍сир Дор блю
🤍волоські горішки
🤍м'ята
🤍мед
🤍трохи оливкової олії
❤️Розділяємо абрикоси навпіл
❤️Викладаємо на деко, застелене пергаментом, трохи збризнула олією
❤️Руками подрібнюємо сир, викладаємо зверху
❤️Волоські горішки трохи зовсім підсмажила попередньо, можливо, й не треба
❤️Поливаємо медом (саме фрукти, бо буде на пергаменті не зовсім під температурою картина)
❤️У духовку хвилин на 10, дивимось за станом
Популярное
08:06, 22 сен 2024
День Незалежності України в малюнках маленьких українців: у Кривому Розі відкрилась виставка
14:58, 19 авг 2024
12:46, 26 сен 2024
Топ обсуждаемых
Дихати буде важко: у Кривому Розі сьогодні рівень забрудненості повітря сягнув критичної позначки
09:05, 13 фев 2025
КОММЕНТАРИИ — 0