Кулінарний блог А. Паукової: Медова закуска з абрикосів, Дор блю та волоських горішків
Дівчата, це точно для вас! 10 хвилин - і під бокальчик холодного Просеко це воно! Абрикоси взяла два види, класік оранж та ананасовий. Перший готується швидше, виймала раніше, але кисленько, другий - ідеально, тримати у духовій шафі трохи довше
✏️Інгредієнти:
🤍 абрикоси
🤍сир Дор блю
🤍волоські горішки
🤍м'ята
🤍мед
🤍трохи оливкової олії
❤️Розділяємо абрикоси навпіл
❤️Викладаємо на деко, застелене пергаментом, трохи збризнула олією
❤️Руками подрібнюємо сир, викладаємо зверху
❤️Волоські горішки трохи зовсім підсмажила попередньо, можливо, й не треба
❤️Поливаємо медом (саме фрукти, бо буде на пергаменті не зовсім під температурою картина)
❤️У духовку хвилин на 10, дивимось за станом
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків
17:03, 4 апр 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0