--.-° --% 0мм

Суд Кривого Рогу виніс вирок рецидивісту за вбивство чотирьох людей

14:33, 26 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Центрально-Міському районі Кривого Рогу понад 6 років тому сталася низка жахливих вбивств. Рецидивіст протягом півроку вбив чотирьох містян і закопав їхні тіла у дворі приватного будинку. Після шести років розслідування та судових процесів, злочинець отримав свій вирок.

Жовтневий районний суд Кривого Рогу визнав місцевого жителя винним у навмисному вбивстві чотирьох осіб, а також у носінні, зберіганні та придбанні вогнепальної зброї і боєприпасів. Події відбувалися у 2018 році. До цього злочину чоловік провів 30 років у в’язниці.

Деталі злочину

Увечері 28 червня 2018 року підсудний разом зі своїми знайомими вживав спиртні напої. В ході сварки він завдав одному з присутніх удари дерев’яною битою, а потім задушив мотузкою для білизни. Тіло він закопав на подвір’ї свого будинку.

У вересні 2018 року, на тому ж подвір’ї, підсудний знову вживав алкоголь зі знайомими. Сварка завершилася черговим убивством: злочинець задушив чоловіка мотузкою, відрізав йому вуха і закопав тіло поруч із попередньою жертвою.

6 жовтня 2018 року обвинувачений вбив ще двох знайомих під час чергової пиятики та закопав їхні тіла на тому ж подвір’ї.

28 жовтня 2018 року правоохоронці знайшли під шаром ґрунту тіла чотирьох осіб, а також зброю і гранати.

Судове рішення

У судовій залі підсудний не визнав своєї провини, заявляючи, що його побили правоохоронці та підкинули зброю. Проте Жовтневий суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді 15 років позбавлення волі. З урахуванням строку досудового тримання під вартою, злочинець проведе за ґратами ще 9 років.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых