--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 24 06 24

20:08, 24 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Коротко про підсумки понеділка

З початку року в Кривому Розі вже трапилося 899 ДТП, сотні людей отримали травми, а 15 загинули. Через порушення правил дорожнього руху сьогодні знову був тривожний ранок для нашого міста. На перехресті проспекту Металургів і Нікопольського шосе сталася серйозна аварія - зіткнення фури і маршрутки №210. Водій вантажівки не надав перевагу у русі громадському транспорту. Внаслідок аварії постраждали 22 людини. Всі служби приїхали на місце оперативно, постраждалим на місці була надана необхідна допомога. Наразі у стаціонарі перебуває 15 постраждалих, один - у важкому стані.
Бажаю всім швидкого одужання та відновлення. Прохання усім криворіжцям - бути обережними на дорозі та дотримуватися правил дорожнього руху. Дякую всім за надання оперативної допомоги постраждалим!
 
- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ. За даними Генштабу, втрати ворога за минулу добу склали 1300 окупантів, 12 танків, 15 ББМ, 51 артсистема, 56 одиниць автомобільної та 20 од. спеціальної техніки ворога.
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вночі ворог атакував з артилерії місто Нікополь та Мирівську громаду. Постраждала 66-річна жінка. Пошкоджено медичний заклад, ЛЕП, приватні будинки.
А вдень окупанти знову обстріляли Нікополь. «Прилітало» також по Мирівській, Червоногригорівській, Покровській та Марганецькійгромадах. Поранення отримали троє людей – 62-річний чоловік, 68 та 72 –річні жінки. Пошкоджені житлові будинки. Ввечері стало відомо, що окрім трьох людей, про яких повідомлялося раніше, попередньо, є ще одна поранена. Деталі з'ясовуємо. Пошкоджені інфраструктура й агрофірма. А ще – 4 багатоквартирні й стільки ж приватних будинків, 5 господарських споруд. Понівечені лінії електропередач, газогін, парник, авто.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було.
 
- Що стосується Кривого Рогу, працюють усі служби, лікарні та соціальні установи.
 
- Ситуація в енергетиці продовжує залишатись складною. За повідомленням ДТЕК, з 13:00 на Дніпропетровщині застосовані екстрені відключення за розпорядженням НЕК Укренерго. Тому про всяк випадок зберігайте зарядженими гаджети та павербанки.
 
- Сьогодні провели заключну конференцію з пілотування в Кривому Розі Всеукраїнського проєкту «Клуби фінансової грамотності 2.0». Завдяки співпраці с Державним Фондом гарантування вкладів та банком ПУМБ протягом 10 місяців ми провели навчання 120 учнів криворізьких ліцеїв. Молодь отримала сучасні знання з фінансів, в т.ч. як ефективно заробляти та використовувати кошти. Важливо, що до навчання ми також залучили і педагогів цих ліцеїв та батьків учнів.
Ефективність проєкту підтверджує той факт, що саме юні криворіжці представляли цього року Україну на Міжнародному турнірі з фінансової грамотності, який проходив в Відні. Наші взяли два перших місця!
Наступного року ми продовжимо навчати молодь основам фінансів, а також як розпочинати на вести власну справу. Додамо до цього і можливість отримати гранти.
 
- Та про наші спортивні перемоги. Є приємна новина - на Чемпіонаті Європи з плавання в Сербії, криворізька спортсменка з ДЮСШ №2  Ніка Шарафутдінова показала блискучий результат і зараз ми очікуємо від Міжнародної федерації плавання рішення про її допуск до участі в Олімпійських іграх, які відбудуться цього літа в Парижі. Тримаємо кулаки за нашу землячку та бажаємо нових успіхів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых