--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині продадуть з аукціону протезний завод

15:00, 21 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Фонд державного майна оголосив аукціон з приватизації Дніпропетровського експериментального протезно-ортопедичного підприємства. Воно виставлено на продаж з початковою вартістю 114,9 млн грн.

Онлайн-аукціон заплановано на 10 липня. Реєстрація на участь триватиме до 9 липня включно.

ДЕПОП розташоване у Дніпрі на проспекті Хмельницького. Також у підприємства є приміщення в Запоріжжі (вулиця Грищенка, колишня Волгоградська) та Кривому Розі (Центральний проспект, колишня Лермонтова).

Протезний завод має хороший фінансовий стан: він приносить прибуток (2,5 млн грн за 2023 рік, 1,15 млн грн за перший квартал 2024-го), та не має простроченої кредиторської заборгованості.

Потенційний інвестор після торгів зобов’язаний зберегти профіль діяльності підприємства протягом щонайменше десяти років та не має права звільняти працівників протягом шести місяців після переходу права власності.

“Державне підприємство виставлено на приватизацію, а наші Захисники і Захисниці мають отримувати послуги з протезування. Тому шукаємо ініціативи, які можна втілити в життя у нашому регіоні задля допомоги військовим”, – прокоментував продаж заводу голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых