--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 18 червня

20:10, 18 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Добрий вечір, шановні земляки! Коротко про підсумки вівторка.

- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем ЗСУ. За даними Генштабу втрати ворога за минулу добу склали 1230 окупантів, 16 танків, 20ББМ, 32 артсистеми, 40 одиниць автомобільної та 7 од.спеціальної техніки ворога.
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вночі ворог атакував дронами-камікадзе та артилерію Нікополь та Марганецьку громаду. Пошкоджено п'ятиповерхівку, 14 приватних будинків, ЛЕП, газогони знищена господарська споруда.  Без втрат. Також вночі у небі над нашою областю було збито 1 БпЛА. Дякуємо ППО! Вдень ворог атакував Нікополь, Мирівську, Покровську та Марганецьку громади. Осколкові поранення отримав 37-річний чоловік. Виникла пожежа, пошкоджені житлова багатоповерхівка та автомобіль.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було. Але загроза ракетних та дронових ворожих атак, на жаль, зберігається високою. Тому дотримуйтесь всіх правил повітряної тривоги. Бережіть себе та своїх близьких.
 
- Що стосується Кривого Рогу, то, незважаючи на всі труднощі, місто продовжує працювати на спільну перемогу над ворогом. Працюють усі служби, комунальний транспорт, лікарні та соціальні установи. 
 
- Продовжує залишатись складною ситуація в енергетиці. За повідомленням "Укренерго", сьогодні та завтра по всій країні цілодобово застосовуються графіки погодинних відключень електроенергії, у тому числі і в нашому місті. У зв'язку з цим частково відключаються і світлофори, тому водії та пішоходи – будьте уважні. Нагадую, що час та райони відключень визначають саме енергетики, це не повноваження міста. Отримати інформацію про те, як будуть діяти обмеження можна на офіційному сайті ДТЕК.
 
- Незважаючи на всі труднощі, життя триває. Сьогодні передали нашим поліцейським з Полку патрульної поліції ще 11 нових патрульних автомобілів. Я особисто вдячний цим хлопцям та дівчатам за їхню роботу при ліквідації наслідків ворожих ракетних та дронових ударів. Як правило, їхні екіпажі приїжджають першими – бо вони всюди ведуть патрулювання. На рахунку патрульних поліцейських десятки врятованих життів фактично "відкопаних" людей. А нашим героїчним військовим Радою оборони міста закуплено та передано вже 653 од. автомобільної техніки, але життя міста також не може зупинитися.
  
- Та про наші мирні перемоги. Сьогодні завершилися змагання Чемпіонату України серед спортсменів із вадами слуху. Наші спортсмени з ДЮСШ №10 виступили гідно у різних видах спорту – Євген Коноваленко завоював 1 та 2 місце, Ярослав Водоп'янов – 1 місце, а Тимофій Сітнік – 2місце. І Євген Коноваленко та Ярослав Водоп'янов увійшли до складу збірної команди України серед спортсменів з вадами слуху - вони представлятимуть нашу країну на Чемпіонаті світу у Тайвані! Вітаю та бажаю подальших успіхів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу! Ворог обов'язково буде покараний за всі свої злочини.
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых