--.-° --% 0мм

У Кривому Розі постраждалим від російської атаки потрібна кров: як криворіжцям долучитися до донорства

16:39, 14 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі медики закликають містян здати кров для постраждалих внаслідок російської атаки. Про це повідомили у криворізькій станції переливання крові

«Сьогодні, в день жалоби за загиблими внаслідок російської ракетної атаки по місту 12 червня, ми хочемо ще раз звернутися до всіх небайдужих та запросити до нашого структурного підрозділу донорів всіх груп крові, особливо другої і четвертої (резус позитивний), оскільки потреба в компонентах крові є значною», - зазначили у повідомлення спеціалісти КП "ДО станція переливання крові" СП у Кривому Розі.

Визначення групи крові стає для багатьох людей містком у донорство: ти дізнаєшся щось нове про свій організм, про те, наскільки твоя група крові рідкісна чи поширена, скількох людей вона може врятувати.

Знати свою групу крові важливо для порятунку не лише життів інших людей, а і власного. В разі поранення, травми чи термінової операції ви отримаєте швидшу і якіснішу допомогу, якщо зможете повідомити свою групу крові медикам, або якщо це зроблять ваші близькі. Зараз, коли росіяни обстрілюють мирні українські міста, це знання може врятувати життя.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых