--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул: Незважаючи на складні часи,утримуємо спортивну базу міста та підтримуємо не тільки наших спортсменів, а й військовослужбовців та їх сім'ї, які все більше долучаються до занять спортом

15:48, 4 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У рамках розвитку ветеранського спорту та розширення спортивної реабілітації для військовослужбовців у Кривому Розі працюють всі дитячо-юнацькі спортивні школи, в яких проводяться необхідні ремонти для нормальних занять спортом. Наразі у місті на заняття різними видами спорту заявок від ветеранів та членів їх родин більше ніж 2 тис.

В.о. міського голови Юрій Вілкул провів на базі дитячо-юнацької спортивної школи №4 робочу нараду з питання щодо ремонту спортивної зали та вентиляційної системи спортивного закладу.

В умовах воєнного стану спортивне життя у Кривому Розі не зупиняється. З дотриманням правил безпеки працюють 11 дитячо-юнацьких спортивних шкіл (10 комунальних та 1 приватна Академія футбольного клубу Кривбас). 
«Незважаючи на воєнний стан в країні ми все робимо для того, щоб у місті працювали спортивні школи. Це не тільки для дітей, які займаються спортом, діти це наше майбутнє і для нас це дуже важливо, а й для того, щоб наші ветерани війни могли займатися спортом на професійному рівні. У Кривому Розі багато охочих, військовослужбовців та членів їх родин займаються спортом,  і ця цифра постійно зростає. Тому, ми зі свого боку робимо все, щоб всі бажаючі змогли займатися спортом. Утримуємо спортивну базу міста, ремонтуємо спортивні зали та проводимо поточні ремонти приміщень для комфорту наших спортсменів. Місто підтримує криворізьких ветеранів, робимо все задля того, щоб вони брали участь у всіх видах спорту. В наших басейнах, спортивних залах та секціях ветерани війни та члени їх родин займаються та тренуються. Наші тренери надають їм кваліфіковані рекомендації в тренуванні. В місті надається всебічна підтримка нашим військовослужбовцям і спорт це одна з форм реабілітації для наших військових», - зазначив Юрій Вілкул.

Поточний ремонт ігрової зали та вентиляційної системиу дитячо-юнацькій спортивній школі розпочався  у травні.У закладі будівельники повністю замінять вентиляцію,виконають ремонт підлоги, пофарбують та зроблять нову розмітку, відремонтують та пофарбують стіни і стелю. Завершити роботи  планують  у червні. 

«Ми вдячні нашим Захисникам, керівництву міста та Раді оборони Кривого Рогу за можливість тренуватися у звичному режимі в оновленій після ремонту великій ігровій залі. У нас на сьогодні у 27 групах навчається 320 вихованців, серед них – 7 внутрішньо переміщених осіб. Тренування відбуваються з таких напрямків: з гандболу, футболу, тенісу та таїландського боксу «Муей Тай». За 2022-2023 роки у нашій спортивній школі підготовлено 20 кандидатів в майстри спорту», - зазначив директор ДЮСШ №4, Кирпа Руслан.

У цьому році вихованці ДЮСШ №4 здобули призові місця в обласних, державних та світових змаганнях (Голдиш Карина виборола ІІ місце у Чемпіонаті світу серед юніорів та юнаків ,та Кубок світу серед молоді U-23 ІІ ранг м. Кемер Турецька Республіка) І ми не зупиняємося продовжуємо тренування.

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых