--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 03 06 24

19:34, 3 июн 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Коротко про підсумки понеділка

- Щодо обстановки на нашому напрямку фронту, то за даними Генштабу ЗСУ наші воїни продовжують завдавати окупаційним військам втрат. За інформацією ОК "Південь" втрати ворога минулої доби склали 108 окупантів та 37одиниць військової техніки. Також знищено 3 польові пункти боєпостачання та 2 спостережні пункти ворога.
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вночі ворог атакував з артилерії та дронами-камікадзе Нікополь,Марганецьку, Червоногригорівську та Покровську громади. Пошкоджено інфраструктурний об’єкт, комунальне підприємство, господарська споруда, 10 сонячних панелей та газогін.
 
- У Криворізькому районі ворог атакував БпЛА одну із АЗС. Є пошкодження, але найголовніше - без втрат. Загроза повторних ракетних та дронових атак зберігається – тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.
 
- Що стосується Кривого Рогу, вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні і медичні установи працюють.
 
- Рада оборони міста продовжує вести системну роботу щодо надання допомоги нашим героїчним військовим. Лише за останні дні надали допомоги від Ради оборони Кривого Рогу за приватні кошти через ГО "Набат Кривбас" на суму 1 млн. 10 тис. грн.
 
Зокрема, допомогу передано нашій 17-й танковий бригаді, 21-й та 43-й бригадам, підрозділам ОУВ "Таврія" та іншим частинам. У тому числі передали станції зв'язку, обладнання для очищення води, електроводонагрівачі, будівельні матеріали, електротовари, здійснили ремонти 4-х військових автомобілів та багато іншого.
Таким чином, Радою оборони міста надана пряма допомога військовим на суму вже майже 2,2 млрд. грн. Це один із найбільших показників в Україні по допомозі ЗСУ від міст. Робота продовжується.
 
- Завдяки нашим Захисникам життя триває. У Кривому Розі з сьогоднішнього дня розпочали роботу 106 літніх пришкільних майданчиків. А всього для відпочинку та дозвілля дітей протягом літа буде працювати 203 пришкільних, спортивних, навчально-ігрових та інших майданчиків. Буде 5 змін по два тижні. Планується, що їх відвідає понад 10 тисяч школярів. Всі активності спрямовані на те, щоб юні криворіжці розвивали творче мислення, креативність, інтелект та багато іншого.
 
Також, у другій половині дня будуть працювати 22 спортивних майданчики, де діти зможуть взяти участь у спортивно-розважальних програмах. Крім цього, до організації змістовного дозвілля дітей долучаються заклади культури міста. Будуть розважально-ігрові програми, концерти у парках і скверах міста та багато іншого. Підкреслю, усі майданчики працюють там, де є укриття, від цього залежить і кількість дітей у групі. Для відвідування дітьми пришкільних майданчиків, якщо є таке бажання, батькам необхідно написати заяву на ім'я директора своєї школи.
 
- Та про наші мирні перемоги. На Відкритому кубку області з вільної боротьби вихованці нашої ДЮСШ №2 показали просто відмінний результат - вони здобули 5 золотих, 5 срібних та 4 бронзові нагороди! Вітаю спортсменів, їх батьків та тренерів!
 
А на Всеукраїнських змаганнях з відбору до збірної команди України «Ігри Нескорених 2025» за підсумками дуже напружених змагань у командному заліку Збірна команда Кривого Рогу завоювала одразу 30 медалей - 14 золотих, 6 срібних та 10 бронзових! Це дуже круто! Пишаємося нашими Нескореними та бажаємо нових перемог та досягнень!
 
У свою чергу нагадую, що у Кривому Розі проходять міські спортивні ігри «Veterans Family Games Кривий Ріг». Щоб взяти участь в Іграх можна зареєструватися в гугл-формі - посилання на неї є на сайті виконкому. Переможці «VeteransFamilyGames» отримують грошову винагороду у розмірі 5 тис. грн, а всі призери нагороджуються медалями, кубками та спортивною атрибутикою. Приєднуйтесь!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых