--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 21 травня

19:44, 21 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Коротко про підсумки вівторка

Щодо обстановки на нашому напрямку фронту, то за даними Генштабу ЗСУ наші воїни продовжують завдавати втрат окупаційним військам. За даними ОК "Південь", за минулу добу втрати ворога склали: 88 окупантів та 40одиниць техніки, з них: 1 зенітно-ракетний комплекс “Оса-АКМ”; 7 гармат; 26 одиниць авто-бронетехніки; 2 човни. Також знищено 4 польові пункти боєпостачання, 2 бліндажі та 1 вогневу позицію ворога.
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі вдень ворог 18 разів атакував з артилерії та дронами-камікадзе Нікополь, Марганецьку, Мирівську, Червоногригорівську та Покровську громади. Пошкоджено інфраструктурний об'єкт, промислове підприємство, каплиця, 17 приватних будинків, господарські споруди, газогін, ЛЕП. Без втрат.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було, але вночі підрозділами ПвК "Схід" у районі було знищено 2 БпЛА "Shahed-131/136". Дякуємо ППО! Через падіння уламків пошкоджено господарські споруди, головне - без втрат.
 
- Шановні земляки, загроза ракетних та дронових атак залишається високою, тому дотримуйтесь правил повітряної тривоги.
 
- Що стосується Кривого Рогу, вся критично важлива інфраструктура, комунальний транспорт, соціальні і медичні установи працюють стабільно.


- Продовжуємо підтримувати криворіжців. З 6 травня триває друга у цьому році «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів. Понад 37 тисячі сімей криворіжців із 19 категорій отримають безкоштовні набори від міста. Триває й видача наборів тим, хто не встиг їх отримати у першу хвилю.
 
Починаючи з 22 квітня цього року видано вже понад 55000 наборів. Видача продуктових наборів здійснюється у всіх районах міста через 25 стаціонарних пунктів. А до малорухомих криворіжців працівники соцслужб виїжджатимуть за місцем їх перебування. Потім будуть нові "хвилі" - всього у цьому році буде видано близько 300 тисяч продуктових наборів. А з початку повномасштабної агресії вже видано понад 618,7 тисяч.
 
- Щодо енергопостачання. Ситуація залишається складною по всій країні. Вночі та зранку було запроваджено обмеження для 65 тисяч абонентів і в нашому місті. За повідомленням «Укренерго», сьогодні з 17:00 до 24:00 в усіх регіонах України знову застосовані графіки погодинних відключень. Отримати інформацію про те, як саме будуть діяти обмеження можна на офіційному сайті ДТЕК - це визначають енергетики. Про всяк випадок тримайте зарядженими гаджети та павербанки. Також у місті працюють усі 213 Пунктів незламності.
 
- Та про наші мирні перемоги На чемпіонаті України з боксу вихованці нашої ДЮСШ №8 Лавриненко Кирил та Палванова Поліна здобули срібні медалі. Вітаю спортсменів, їхніх батьків та тренерів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші незламні Збройні Сили, нашого Президента та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 25 липня

20:00, 24 июл 2024

0