--.-° --% 0мм

Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює

19:16, 17 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Міноборони запускає застосунок, в якому військовозобов’язані зможуть оновити свої дані: як він працює

З 18 травня в Україні набирає чинності оновлений закон про мобілізацію, згідно з яким всі чоловіки віком від 18 до 60 років протягом 60 днів, тобто до 16 липня, повинні оновити свої облікові дані. Для зручності Міноборони запускає застосунок «Резерв+», в якому можна буде оновити свої дані, перебуваючи навіть за кордоном.

Про це повідомляє Міністерство оборони України у Facebook.

Так, починаючи з 18 травня, військовозобов’язані українці матимуть змогу оновити дані будь-яким зручним способом. Онлайн це можна зробити завдяки застосунку «Резерв+», який буде доступний для завантаження на смартфонах через App Store та Google Play Market відзавтра.

Зазначається, що «Резерв+» надає можливість оперативного оновлення даних та доступу до інформації у реєстрі Оберіг. Після оновлення даних у застосунку чоловіки зможуть побачити інформацію з реєстру Оберіг щодо себе.

Також оновити дані можна безпосередньо у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки або Центрах надання адміністративних послуг, які діють по всій країні.

«Якщо ви будете оновлювати дані через ТЦК, окрім самого витягу з реєстру, ви також отримаєте відповідну відмітку у військовий квиток», – зауважують у відомстві.

У Міноборони додають, що з 18 червня у застосунку «Резерв+» також заявиться QR-код, відсканувавши який відповідні представники влади зможуть миттєво отримати інформацію про ваш статус як військовозобовʼязаного, призовника або резервіста.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых