--.-° --% 0мм

Сирський: армія рф розширила зону активних бойових дій на 70 кілометрів

15:47, 17 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Війська країни-агресора під час наступу у Харківській області розширили зону активних бойових дій майже на 70 кілометрів, повідомив Олександр Сирський. Також він зазначив, що армія рф посилила своє угруповання "сєвєр" додатковими бойовими військовими частинами.

За словами Сирського, окупанти зосередили основні зусилля на напрямку Стрілеча — Липці та на захопленні Вовчанська у Харківській області, намагаючись вийти до Білого Колодязя і розгорнути наступ у тил. Тому армія рф посилила своє угруповання "сєвєр" додатковими бойовими військовими частинами.

«Противник розпочав наступ значно раніше запланованого терміну, коли помітив перекидання наших військ, однак йому не вдалось прорвати нашу оборону. Втім, ми розуміємо, що попереду будуть важкі бої, і ворог до цього готується», — наголосив Олександр Сирський.

Він запевнив, що Сили оборони повинні не допустити подальшого просування російських військ за допомогою використання БПЛА, артилерії і завдати противнику максимальних втрат. Сирський анонсував перегрупування військ України та спрощення системи всебічного забезпечення.

Також головком повідомив про перевірку військових частин, які готуються до оборони на Сумському напрямку.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых