--.-° --% 0мм

Ю. Вілкул: Місто продовжує підтримувати криворіжців. З 6 травня розпочалась друга у цьому році «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів

15:27, 9 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі, паралельно, з ще не завершеною першою «хвилею» видачі безкоштовних продуктових наборів, було прийнято рішення розпочати наступну «хвилю».

Починаючи з 22 квітня видано вже 33 500 наборів. А з початку повномасштабної агресії видано більш ніж 595 тисяч наборів.
 
У 2024 році буде видано близько 300 тисяч продуктових наборів.
 
В.о. міського голови Юрій Вілкул провів виїзну нараду у Центрально-Міському районі щодо організації роботи пунктів надання допомоги та процесу видачі проднаборів.
 
«У квітні цього року розпочалась перша «хвиля» видачі продуктових наборів, яка триває й зараз. А з 6 травня ми розпочали ще одну «хвилю». За цей період 10 тис. криворіжців коштом міського бюджету отримали проднабори. І ми не зупиняємося, будемо й надалі підтримувати людей, особливо тих, хто зараз знаходиться у скрутному становищі. Зараз продукти отримують криворіжці з мінімальною пенсією, військовослужбовці зі статусом учасника бойових дій та воїни-інтернаціоналісти, військові з інвалідністю та інші категорії. Взагалі, цього разу ще 19 категорій, а це понад 37 тисяч сімей криворіжців будуть з продуктовою допомогою»,- зазначив Юрій Вілкул.

Видача проднаборів здійснюється у всіх районах міста через 25 стаціонарних пунктів. Для мешканців віддалених мікрорайонів організовуватиметься виїзне обслуговування, до малорухомих громадян та самотніх криворіжців виїжджатимуть за місцем їх перебування.

У Центрально-Міському районі працює 4 пункти видачі продуктових наборів, в яких відбувається їх видача для 10 тис. криворізьких сімей. З квітня 2024 року в районі вже видано понад 5 тис. наборів.

Слова вдячності за увагу та таку необхідну турботу сказав Олександр Троценко. Чоловік має статус чорнобильця. Він підкреслив: «Керівництво міста робить велику справу. В умовах війни не зменшено жодної соціальної пільги. У нас дуже велика соціальна програма з підтримки АТО, чорнобильців, осіб з інвалідністю. Я багато їздив у Київ, Дніпро, Харків, зустрічався з колегами і вони дивувалися, що у нас є така соціальна програма. Ми вдячні міській владі та Раді оборони міста за турботу та продуктову допомогу. Це говорить про те, що про людей не забувають».

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых