--.-° --% 0мм

Найгірший матч в сезоні: ФК "Кривбас" мінімально поступився "Дніпру-1" у принциповому поєдинку

08:20, 7 май 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

6 травня криворізька команда зіграла на виїзді матч 27 туру УПЛ проти "Дніпра-1". В цьому протистоянні кожен мав вирішити свою задачу, і якщо дніпрянам це вдалось (залишитись в п'ятірці), то криворіжці не змогли достроково оформити "бронзу" чемпіонату і зберегти шанси на "срібло".

Матч почався з затримкою, адже лунала повітряна тривога, а неподалік Дніпра, як з'ясувалось, наші захисники збили російську ракету. Однак, коли команди все ж вийшли на поле, більш активними були господарі. Потягом перших 15 хвилин вони мали кілька непоганих нагод відкрити рахунок, однак добре діяли захисники, та й влучності дніпрянам бракувало.

Після сплеску активності, гра перейшла в центр поля і стала більш спокійною. М'яч не опинявся біля воріт жодної з команд, в основному велась локальна боротьба на окремих ділянках поля. 

В останні хвилини першого тайму гравці знову активізувались, втім, реультату не досягли. На перерву футболісти йшли не тільки під свисток арбітра, а й під      звуки сирени - знову тривога. Тож настанови на другий тайм отримували в бомбосховищі, та й почали другу половну зустрічі з запізненням.

Коли поєдинок продовжився, вдало зіграли дніпряни. Рубчинський відпасував на Гаджиєва, той зміг розібратись з обстановкою в штрафному майданчику, знайти щілину в захисті і пробити метрів з 10 в дальній кут. 1:0 - господарі повели в рахунку.

Кривріжці намагались швидко відповісти, однак захист "Дніпра-1" грав щільно, не даючи простору для організації небезпечних атак.

За 15 хвилин до завершення поєдинку знову пролунала тривога, і команди пішли з поля. На щастя, ненадовго. І після повернення до гри криворіжці значно активізувались, організували кілька справді небезпечних моментів, втім, змінити рахунок не змогли.

Так що отримання дострокового призового місця для криворіжців відкладається. Як жартують вболівальники: "Кривбас" хоче отримати медалі на домашньому стадіоні. Адже наступний матч криворіжці проводитимуть вдома - проти "Полісся" з Житомира 12 травня. 

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых