--.-° --% 0мм

Трьох мешканок Кривого Рогу вивезли до Польщі і примушували жебракувати

18:57, 25 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліцейські міграційної поліції викрили злочинну групу, яка переправляла мешканок Дніпропетровщини до Польщі та змушувала до жебрацтва.

Встановлено, що жертвами зловмисників стали принаймні три мешканки, завербовані у Кривому Розі для трудової експлуатації за кордоном.

Заходи з викриття злочинної групи відбулися в ході загальноєвропейської операції по боротьбі з торгівлею людьми у формі трудової експлуатації EMPACT Action Days Labour. Працівники міграційної поліції спільно зі слідчими слідчого управління ГУНП в Дніпропетровській області встановили одну з учасниць угруповання, яка втягувала мешканців Дніпропетровщини у трудове рабство. Фігурантка мешкає у Миколаївській області. В неї провели 4 обшуки і виявили речові докази її протиправної діяльності.  

Наразі жінці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу. Встановлено, що інші учасники злочинної групи перебувають на території Польщі. Правоохоронці обох країн встановлюють всіх причетних до злочину для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых