--.-° --% 0мм

Криворізький профтех представив свій проєкт на ярмарку молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024

15:57, 23 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

21 квітня в Києві відбувся ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024. 

У ньому взяли участь учнівські мінікомпанії з закладів професійної та професійно-технічної освіти різних областей України. Представили свій проєкт бізнесу і здобувачі освіти Криворізького центру професійної освіти металургії та машинобудування, які опановують професію "кухар". 

Вони на початку 2024 року долучилися до проєкту розвитку підприємницьких навичок "Бізнес-навички для зростання економіки" від Junior Achievement Ukraine (JA Ukraine) за підтримки Федерального Уряду Німеччини.

Ярмарок молодіжного підприємництва є одним з важливих складових курсу "Компанія". Навчальний ефект від таких ярмарків полягає у можливості для учнів на практиці застосувати навички: презентувати продукцію, робити продажі, практикувати ділове спілкування та перемовини. А міжрегіональний склад учасників дає можливість обмінятися ідеями та досвідом з однолітками з інших областей.

Продукція криворізьких дівчат - яскраві трайфли привернули увагу відвідувачів ярмарку. А можливість самостійно створити свій власний десерт, обираючи ті чи інші інгредієнти, викликала неабияку цікавість. 

Попереду у конкурсанток захист власного бізнес-проєкту.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых