--.-° --% 0мм

У Кривому Розі понеділок розпочався з низки аварій

10:00, 22 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Ранок 22 квітня відзначився кількома автоаваріями в різних районах міста.

Так, на перехресті вулиць Петра Калнишевського та Української не змогли роз`їхатись легковик та маршрутне таксі. В результаті удару транспортні засоби отримали механічні пошкодження, легковик частково вилетів на тротуар. Люди не постраждали. Однак деякий час було ускладнено рух з Української в бік площі Визволення.

На вулиці Володимира Великого вантажівка вирішила зробити розворот, водій не переконався, що не заважає іншим учасникам руху. В результаті автівка, яка рухалась прямо в попутному напрямку за вантажівкою, врізалась в неї. Постраждалих немає. Однак знову жвава дорога виявилась частково перекритою для інших транспортних засобів в бік мікрорайона Ювілейний.

На кільці 95 кварталу притерлись два легковики. Один з них - медичної служби. Водії не змогли розібратись, хто перший має виїхати на кільце з проспекта Металургів і трохи зачепили один одного. Поки водії з`ясовували, як швидше вирішити виниклу проблему, утворили невеликий затор, оскільки відбулось все в "годину пік".

Ще одна неприємність трапилась на вулиці Світлогірській. Там ВАЗ і Nissan рухались в попутному напрямку. За перехрестям з вулицею Каспійською ВАЗ наздогнав Nissan. У першого - пом`ятий бампер та трохи зігнутий капот. У другого - велика вм`ятина на задньому бампері. І так неширока вулиця залишилась ліше з однією вільною смугою для руху транспорту в обох напрямках. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых