--.-° --% 0мм

Сьогодні ФК "Кривбас" прийматиме вдома фіналіста Кубка України

12:19, 8 апр 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

8 квітня о 18.00 відбудеться матч 23 туру УПЛ. "Кривбас" в домашньому поєдинку зустрічатиметься з полтавською "Ворсклою".

В першому колі криворіжці у виїздному матчі впевнено здолали полтавчан 4:1. Тоді по одному разу забили Задерака і Дібанго, а Кожушко оформив "дубль". До речі, Олег Кожушко, який мав пошкодження, повернувся до тренувань в загальній групі і, ймовірно, спробує повторити свій успіх і на домашньому полі.

Наразі "Ворскла" знаходиться в середині турнірної таблиці, однак минулого четверга у півфіналі Кубка України здобули вольову перемогу над житомирським "Поліссям" і вийшли до фіналу, відповідно, команда знаходиться на моральному підйомі і готова дати гідний відсіч одному з лідерів цьогорічного чемпіонату.

Перед початком матчу заплановане представлення Parafan Club Kryvbas - об`єднання криворізьких футбольних вболівальників та вболівальниць з обмеженими фізичними можливостями. Клуб було створено в результаті співпраці ФК "Кривбас" та ГО "Рух без меж".

Перший символічний удар по м`ячу на початку матчу нанесе Владислав Микитюк - вихованець ФК "Кривбас-84", який на початку лютого внаслідок нещасного випадку отримав травму хребта і змушений пересуватись в кріслі колісному. 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых