Кулінарний блог А. Паукової: Його величність ЖУЛЬЄН з куркою і грибами
Тут все просто, швидко і надзвичайно смачно. Жодних грамовок чи хитрощів. Але завжди виграшно. Можна робити класичний з печінки, а можна - з курки
✏️Інгредієнти:
🤍філе курки - 300 г
🤍перечиці - 300 г
🤍сир у пластинах
🤍цибуля шалот (або ріпчаста)
🤍зелена цибуля
🤍вершки - 150 г
🤍сіль, перець
🤍вершкове масло - 20 г
❤️Ріжемо половинку цибулі, на вершковому маслі підсмажуємо
❤️Додаємо нарізані печериці
❤️Згодом додаємо нарізане філе
❤️Солимо, перчимо
❤️Вливаємо вершки, трохи тушкуємо
❤️У підготовані формочки (змащуємо трохи маслом) викладаємо масу
❤️Накриваємо зверху пластинкою сиру
❤️В духовку на 180°, хвилин на 15-20
❤️Присипаємо зеленою цибулею
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
«Україна – це МИ»: у Кривому Розі відкрили виставку присвячену Дню Героїв Небесної Сотні
16:46, 20 фев 2025
Топ обсуждаемых
07:01, 19 авг 2025
Протягом минулої доби Сили оборони знищили 890 окупантів та 191 одиницю військової техніки ворога
09:59, 19 авг 2025
07:44, 19 авг 2025
КОММЕНТАРИИ — 0