Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків
Весняний вайб. В принципі, зеленим може бути що завгодно на тарілці - броколі, горошок, брюсельська капуста, селера. Я вперше спробувала, що то за фенхель такий😜 Середнє між нашою цибулею і селерою, з пікантним смаком. Далі - фантазія і тільки)
❤️Фенхель розрізала на а-ля стейки, відварила 3-4 хвилини у підсоленій киплячій воді
❤️Порей - так сами, бочонками
❤️Далі збризнула їх олією і відправила разом з чері у духову шафу на 5-7 хвилин
❤️Кабачок - на тоненькі слайси. Їх замаринувала на 15 хв. (трохи винного оцту, апельсинового соку, бальзаміку з апельсиновими нитками, спеції)
❤️Сирні кульки - з Філадельфії або іншого м'якого вершкового сиру
❤️У холодильнику було ще зелена олія, вона доповнила за смаком і кольором
❤️Слайси кабачків - "валетиком", на них - чері і кульки. Додаємо інші овочі і смакуємо дівоч-вечерею
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0