--.-° --% 0мм

На класі і характері: ФК "Кривбас" здобув важливу перемогу над "Вересом"

11:22, 31 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Матч 22 туру УПЛ  криворізька команда проводила на виїзді у Рівному проти "Вереса".

Матч розпочався з активних атак господарів, які ледь не забили в перші хвилини - Шастак вийшов один на один з нашим голкіпером, однак влучити у ворота не зміг.  За кілька хвилин небезпечно пробивали вже криворіжці - Прінс удариив поруч з стійкою.

Поступово гра перемістилась до центру поля. Криворіжці були небезпечнішими, однак суперник застосовував пресинг, чим значно  заважав розігрувати гострі атаки. Рівна гра з періодичними обопільними атаками тривала весь перший тайм. І вже на доданій хвилині сталась подія, яка значною мірою вплинула на 
подальший хід матчу.  Мрвальєвич відмахнувся від Стецькова, за що отримав червону картку.

Криворіжці скористались меншістю суперника, тож другий тайм провели ще більш активно, а головне - продуктивно.  Щоправда, перший гол футболіти "Вереса" забили собі самі. Намагаючись захистити м'яч від Аду, Кучеренко зрізав шкіряну кулю у власні ворота.  0:1.

Надихнувшись успіхом, криворізька команда організувала ще кілька вельми небезпечних моментів, однак реалізувати їх не змогла.

Наприкінці матчу господарі спробували врятувати бодай одне очко, та тут удача була на боці криворіжців. Вони забили вдруге: Луньов пішов в атаку пфсля пасу Соси, а голкіпер "Вереса" Паст послизнувся, відкривши ворота. Луньов пробив низом здалеку - і подвоїв рахунок. 0:2.

Гості могли влаштувати розгром - на доданій вилині зі стандарту пробив По, однак влучив у поперечину. 

0:2. Перемога дозволила криворіжцям утримувти другу позицію в турнірній таблиці. Попереду - ще багато складних матчів. 

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых