Кулінарний блог А. Паукової: Стейк з цвітної капусти на пюре з квасолі під соусом Чимічурі
Рецепт побачила в одного латиноамериканського кухаря. Трохи адаптувала. Максимально рекомендую. Пюре можна змінювати за власними смаками. Готується нескладно, а виглядає і смакує бомбічно!!!

✏️Інгредієнти:
🤍цвітна капуста
🤍копчена паприка
🤍декілька зубчиків часнику
🤍30-50 г вершкового масла
🤍сіль, перець
🤍оливкова олія
Для пюре:
🤍банка консервованої білої квасолі
🤍лимон
🤍перець чорний
Для соусу Чимічурі:
🤍пучок петрушки
🤍зубчик часнику
🤍перець чілі
🤍2 ст.л. винного оцту
🤍60 мл оливкової олії
🤍сіль, перець
❤️Цвітна капусту ріжемо на стейки (завширшки десь 3-4 см), аби не розсипалися, але й не були затовсті
❤️Збризкуємо оливковою олією
❤️Присолюємо, присипаємо паррикою (можно копченою, можна звичайною)
❤️Викладаємо на розігріту пательню, додаємо вершкове масло, поливаємо
❤️Перегортаємо, смажимо дл скоринки красивої
❤️Квасолю - у блендер (рідини не багато, аби не було зарідке, можна завжди додати), додаємо декілька ложок вичавленого лимону, чорний перець
❤️Готуємо соус: дрібнесенько нарізаємо петрушку, додаємо винний оцет (можна менше ніж 2 ст.л., можна на смак додати трохи соєвого соусу, оливкову олію (також регулюємо в залежності від кількості петрушки), дрібно перець чілі (кількість регулюємо на свій смак), зубчик часнику
❤️Викладаємо на тарілку пюре, стейк, соус
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
09:10, 23 май 2025
Художниця з Кривого Рогу Зоя Скоропаденко бере участь у Міжнародному фестивалі Коїноборі в Токіо
18:30, 7 май 2025
Топ обсуждаемых

КОММЕНТАРИИ — 0