--.-° --% 0мм

Шановні працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

11:38, 15 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Прийміть щирі вітання та найкращі побажання з нагоди професійного свята!

Наполегливою працею ви забезпечуєте життєдіяльність міста, створюєте необхідні побутові умови для мешканців. 

Робите все можливе, щоб обсяг і якість послуг відповідали сучасним вимогам. Від вашого професіоналізму та сумлінності залежить загальний соціальний настрій громадян.  

У цей складний воєнний час комунальники Кривбасу максимально зосередилися на захисті рідного міста. З перших днів війни ви допомагаєте будувати захисні  споруди, берете участь у ліквідації наслідків руйнувань від масованих ворожих ракетних обстрілів міста, ризикуючи власним життям. Постійно проводите озеленення  міста, надаєте належні комунальні послуги,  завдяки вам стабільно працює комунальний транспорт.

Побутовці другий рік поспіль забезпечують потреби воєнного часу: станції технічного обслуговування ремонтують спецавтомобілі воєнного призначення, ательє з пошиття одягу шиють розгрузки, аптечки та іншу військову  амуніцію, у перукарнях і хімчистках бійці Збройних сил України обслуговуються безкоштовно, у готелях та хостелах приймають внутрішньо переміщених осіб, майстри з ремонту побутової техніки ремонтують дрони! У соціальному проєкті «Я-Ветеран» сьогодні беруть участь понад 60 суб’єктів господарювання, що для Захисників та Захисниць, членів їх родин надають побутові послуги зі знижками або безкоштовно.

Тож дякуємо за ваші дбайливі руки та необхідну всім нам працю. Нехай ваші старанність і професіоналізм  допомагають у справах на благо рідного міста, будуть значним внеском у Перемогу України!

Дякуємо за щоденну напружену працю і від щирого серця бажаємо довгоочікуваного та довготривалого миру, міцного здоров’я, благополуччя та родинного затишку!

Секретар міської ради – виконуючий обов’язки Криворізького  міського голови  Юрій ВІЛКУЛ

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых