--.-° --% 0мм

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул привітав усіх причетних з Днем добровольця

10:36, 14 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Сьогодні вся Україна відзначає День українського добровольця.

Усі ми пам'ятаємо перші дні повномасштабної війни. Багатьом було тоді страшно, багато хто виїхав із міста, ніхто справді не знав що буде далі. Разом з цим всі ми були свідками як два роки тому у військових комісаріатах Кривого Рогу утворилися величезні черги. Бажаючих вступити було так багато, що навіть не всім вистачало озброєння. Але була рішучість боротися.
 
В перші дні було здійснено величезну роботу. Ми пройшли шлях від створення першого батальйону до формування повноцінної, добре оснащеної бригади Територіальної оборони. Було побудовано фортифікаційні споруди, багато з яких розташовані за межами міста та утворюють кілька ліній захисту. Паралельно вирішували питання з бронежилетами, касками та іншою амуніцією. Відкривали виробництва у Кривому Розі, робота йшла цілодобово. Це стало можливим завдяки зусиллям тисяч людей.
 
Ми об’єдналися та відбили ворога від міста. І зараз криворіжці продовжують добровільно вступати в різні частини ЗСУ і б'ються на різних ділянках фронту щоб вигнати окупантів з рідної землі і щоб ворог ніколи більше не обстрілював наші мирні міста.
 
Ви - справжні Герої, які писали та пишуть історію не лише словами, а й ділом.

Разом переможемо!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых