--.-° --% 0мм

Лікарі Криворіжжя отримали партію сучасного медичного обладнання

16:57, 12 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

КНП «Зеленодольський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримав першу партію нового, сучасного медичного обладнання в рамках програми покращення медичних послуг, яку наразі Зеленодольська громада розробляє спільно із залученими фахівцями Програми DOBRE USAID.

Медичне обладнання у вигляді портативного дефібрилятора, двох кисневих концентраторів та двох електрокардіографів стане важливим кроком до покращення медичних послуг у нашій громаді.

"Надане медичне обладнання: електрокардіограф, дефібрилятор та кисневий концентратор дуже необхідні інструменти для надання вчасної та якісної медичної допомоги жителям міста. Вони дозволять лікарям ефективно діагностувати та лікувати серцево-судинні захворювання та надавати паліативну допомогу маломобільним пацієнтам. Мета нашої роботи – покращення якості надання медичної послуги жителям громади", - зазначила директорка Зеленодольського ЦМПСД Олена Ярошенко.

«Ми переконані, що отримане обладнання стане важливим інструментом лікарів і гарантуватиме нашим мешканцям доступ до сучасних методів діагностики та лікування. Спільно з партнерами ми відкриваємо двері в майбутнє, де здоров'я має бути найбільшою цінністю кожної людини. Висловлюємо подяку за співпрацю та підтримку Програма DOBRE! Разом ми будуємо краще майбутнє для жителів нашої громади!»,- сказав міський голова Дмитро Невеселий

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых