--.-° --% 0мм

Надати звання Героя України: криворіжців закликають підписати петицію

14:03, 11 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Надати звання Героя України: криворіжців закликають підписати петицію

Родичі та друзі криворіжця Максима Подстрєлова, який поклав життя на захист України, закликають земляків підписати петицію про присвоєння йому почесного звання Героя України (посмертно).

Максим Подстрєлов служив старшим солдатом кулеметником 2-го відділення 2-го взводу оперативного призначення 1-ї роти оперативного призначення (на бронетранспортерах) 3-го батальйону оперативного призначення військової частини 3017.

З 2019 по 2021 рік проходив службу за контрактом в Національній Гвардії України (частина 3066) по призначенню старший солдат, конвоїр.

З початку війни пішов захищати Україну та на жаль 20.01.2023 його життя обірвалось під час виконання бойового завдання на вогневій позиції «Луганськ» на околиці м.Соледар Бахмутського району Донецької області, потрапивши під мінометний обстріл отримав поранення несумісні з життям… Йому було усього 25 років.

Максим Подстрєлов нагороджений орденом «ЗА МУЖНІСТЬ» 3-го ступеня Указом Президента.

"Максим народився 13 листопада 1997 року у місті Кривий Ріг. Був життєрадісним та мужнім.
Завжди був опорою для своїх рідних, гарним другом, прекрасним чоловіком та люблячим татком. В нього залишилась маленька донечка 4 рочки, яку він дуже любив". 

Підписати петицію можна тут.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых