--.-° --% 0мм

В сусідній з Дніпропетровською області безхатько вкрав 8-річну дівчинку

10:57, 4 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Миколаївщині стався жахливий випадок, який, на щастя,  закінчився добре.

Почалось все ввечері 1 березня, коли до відділення поліції № 2 Баштанського районного управління надійшло повідомлення з одного із сіл про зникнення 8-річної дівчинки.

Родичі мали й підозрюваного - колишнього співмешканеця її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю.

Почались масштабні пошуки зниклої дитини. Був залучений особовий склад місцевого відділення поліції, районного відділку, найближчих відділень, оперативники, слідчі слідчого управління, ювенали та фахівці кримінального аналізу обласного управління поліції, кінологи, військові та мешканці села.

Пошуки велись в усіх будинках та інших спорудах селища і в радіусі 5 км від нього. Сховок знайшли випадково - один з поліцейських наступив на траву поблизу лісосмуги, а вона посунулась. Під шаром трави і землі знайшовся вхід до землянки, де й були знайдені дівчинка та безхатько, який забрав її. 

Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Фізично вона в порядку, зараз з нею працюють психологи.

Кривдника ж доставили до поліції, де слідчі затримали його у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За процесуального керівництва обласної прокуратури поліцейські повідомили затриманому про підозру за ч. 2 ст. 146 «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини» Кримінального кодексу України. Найближчим часом буде вирішено питання про обрання йому запобіжного засобу.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых