--.-° --% 0мм

Дніпропетровські вибухотехніки очищують поля Херсонщини від ворожих мін та снарядів перед посівною

13:24, 4 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На деокупованій Херсонщині вибухотехніки у складі зведеного загону поліції Дніпропетровщини вичищають територію від нерозірваних снарядів. Про це повідомили в Поліції Дніпропетровської області.

Касетні боєприпаси, артилерійські снаряди калібру 152 мм, міни, боєприпаси різних модифікацій виявляють у населених пунктах, де проводились активні бойові дії й дислокувалася техніка окупантів.

І зараз ворог не полишає у спокої мирних людей та продовжує обстрілювати будинки. На відео – лише частина зібраних боєприпасів, якими російські військові останнім часом атакували цивільне населення Херсонської області, де несуть службу поліцейські зведеного загону ГУНП в Дніпропетровській області. Уважно та обережно вибухотехніки поліції перевіряють кожен метр відвойованої землі, відшукуючи міни, нерозірвані снаряди та інші боєприпаси, якими ворог засіяв нашу землю. Кожну вибухову знахідку контрольовано знешкоджують.

Щодня поліцейські крок за кроком очищують українські землі від небезпечних предметів, роблять важливу роботу заради безпеки мирних жителів Херсонщини, щоб жоден нездетонований снаряд не зашкодив людям.

Закликаємо місцевих мешканців дотримуватись правил безпеки під час виявлення вибухонебезпечних предметів та повідомляти про такі знахідки на лінію 101/102. Робота з розмінування триває.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых