--.-° --% 0мм

Країна сильних: криворізького танкіста відібрано до збірної України для спортивних змагань у США

08:27, 4 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Військовослужбовець 17 окремої танкової Криворізької бригади Ігор Троян у складі збірної України візьме участь у міжнародних змаганнях. Про це повідомили у прес - службі військової частини.

Військовослужбовець 17 окремої танкової Криворізької бригади імені Костянтина Пестушка старший солдат Ігор Троян був відібраний до складу збірної команди України та вже у березні 2024 року візьме участь у міжнародних спортивних змаганнях “United States Air Force Trials 2024”, які відбудуться у Лас-Вегасі, штат Невада, США.

Коротка історія про воїна:

У 2014-2015 роках воював в АТО.

24 лютого 2022 року зранку поїхав у військомат та був мобілізований до 17 окремої танкової Криворізької бригади.

Перше поранення отримав на Донецькому напрямку — потрапили у засідку і отримав два кульових поранення. Одна куля в руку наскрізь, а друга — в бік живота, але органи не зачепило.

Через два місяці повернувся у стрій, поїхав на Херсонщину. Після зачистки села накрили касетами. Отримав наскрізне поранення ноги, а також нирки і селезінки, легеня була пробита. Був дуже тяжким, переливали багато крові.

Незважаючи на тяжкі поранення які отримав під час виконання бойових завдань, відновився та продовжує служити у лавах Збройних Сил за для перемоги.

На даний час старший солдат Троян Ігор проходить тренувальний збір з командою на Київщині, та ретельно готується до змагань. Побажаємо Ігорю успіхів та наснаги адже волі до перемоги у нього вдосталь.

Слава героям!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых