--.-° --% 0мм

У Кривому Розі та Криворізькому районі намагаються запобігти пожежам в екосистемах

07:02, 1 мар 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Рятувальники, правоохоронці та представники місцевого самоврядування провели профілактичні рейди в місті. Про це повідомили у Криворізькому районному управлінні ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Підвищення температури повітря та нехтування громадянами правил пожежної безпеки призводить до зростання кількості пожеж на відкритих територіях. Лише за минулі два дні на території Криворізького району виникло 20 пожеж в природних екосистемах.

29 лютого, з метою недопущення виникнення пожеж в екосистемах фахівцями ДСНС, Національної поліції та представниками місцевого самоврядування було проведено бесіди з населенням різних громад Криворізького району.

Під час профілактичних заходів фахівці радили мешканцям дотримуватись правил безпеки та з обережністю ставитись до відкритого вогню, аби захистити екосистеми від загорянь.

Після проведених бесід, надзвичайники вручили співрозмовникам пам’ятки з основними правилами пожежної безпеки в екосистемах.

Шановні громадяни! Пам’ятайте, за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність. Дотримуйтесь правил пожежної безпеки, а у разі виникнення займання телефонуйте до Служби порятунку «101».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 25 липня

20:00, 24 июл 2024

0