--.-° --% 0мм

У Кривому Розі ділки переробляли та збували зброю  

16:26, 28 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі викрито двох чоловіків, які причетні до незаконного зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів. Зловмисники також переробляли зброю та збували її на території міста. Про це повідомили в ГУНП Дніпропетровської області.  

Оперативники кримінальної поліції та слідчі Криворізького районного управління поліції задокументували злочинну діяльність та затримали зловмисників - місцевих жителів віком 43 та 51 рік. За оперативною інформацією, фігуранти здійснювали нелегальні операції зі зброєю, боєприпасами та іншими засобами ураження впродовж тривалого часу.

22 лютого на підставі ухвал суду було проведено 7 санкціонованих обшуків за місцями мешкання чоловіків, а також у їх авто та гаражах. Поліцейські знайшли 5 пістолетів з магазинами, патрони різного калібру, магазини до автоматів, корпуси гранат Ф-1, порох, пристрої для переробки зброї та інше. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Зловмисникам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України та ч.1 ст.263-1 (незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї) Кримінального кодексу України.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 25 липня

20:00, 24 июл 2024

0