--.-° --% 0мм

У Кривому Розі спостерігаються проблеми з електропостачанням. З чим це пов’язано?

19:40, 21 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Через пошкодження мереж НЕК «Укренерго» після ворожих атак наприкінці січня та початку лютого у Кривому Розі спостерігається зниження надійності постачання електроенергії. На жаль, резервні електромережі не витримують підвищеного зимового навантаження, повідомляє пресслужба відомства.

«Ситуація ускладнюється аваріями на АТ "Теплоцентраль", що змушує мешканців міста користуватись електрообігрівачами. Наразі енергетики НЕК «Укренерго» проводять ремонтні роботи та докладають максимум зусиль, щоб відновити нормальну роботу енергооб’єктів якнайшвидше. Щойно це буде зроблено – напруга в мережі стабілізується», - пояснюють у виконкомі міськради.

На час ремонту енергетики просять розумно споживати електроенергію: вмикати енергоємні прилади по черзі, мінімізувати навантаження на мережі в часи пік зранку та ввечері й максимально перенести споживання на ніч:  бойлери, пральні машини, електрообігрів. Це дозволить уникнути аварійних ситуацій і пройти цей складний період з нормальною напругою в розетках.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых