Чорна сочевиця зі шпинатом та яйцем Пашот
Це було перше знайомство з чорною сочевицею. Сподобалось. Готується недовго. Фантазувати довкола можна по-різному, спробувала так. Дуже сподобався смак ніби ж каші, але з соусом, не з маслом. Його також можна варіювати на смак
✏️Інгредієнти:
🤍сочевиця
🤍шпинат
🤍вершкове масло
🤍яйце
🤍для соусу - 50 мл оливкової олії, 20 мл лимонного соку, 10 г часнику, морська сіль, можна трохи діжонської гірчиці, трохи приправи Сумах (також недавно спробувала, супер для маринадів)
❤️Залийте водою сочевиця у співвідношенні 1:3, підсоліть
❤️Варимо хвилин 20
❤️30 г (на око) вершкового масла - на пательню, додаємо шпинат, солимо, додаємо чорний перець, можна трохи лимонного соку, припускаємо декілька хвилин
❤️Варимо яйце Пашот (розповідала, як роблю я тут (https://t.me/PANNA_cuisine/260))
❤️Змішуємо інгредієнти заправки для сочевиці
❤️Фантазуємо з презентацією
Приємного!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0