--.-° --% 0мм

Гарна новина для людей поважного віку: у Кривому Розі в лютому розпочнеться черговий семестр «Університету третього віку»

11:31, 16 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

З радістю повідомляємо мешканцям нашого міста приємну новину про початок чергового семестру «Університету третього віку», який запроваджений за підтримки Громадької організації «Фонд Олександра Вілкула «Українська перспектива»  та стартує 27 лютого 2024 року.

Остаточна дата відкриття дверей університету для людей старшого покоління обговорена та узгоджена на відповідній нараді, яка проведена у виконкомі міської ради.

На нараді затвержені такі напрямки навчання на цей семестр:

українська мова,

інформаційні технології,

психологія,

хореографія,

скандинавська хода.

Отже, урочисте вікриття «Університету третього віку» відбудеться 21-26 лютого поточного року  в кожному районі нашого міста.

У цьому семестрі до навчання в університеті залучені майже    400 студентів поважного віку. Навчання проходитиме на базі Комунальних установ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»  Криворізької міської ради у наступному форматі:

Вівторок – перша група;

Четвер – друга група.

По завершенню навчання в «Університеті третього віку» випускники отримають пам’ятні сертифікати.

Запрошуємо бажаючих доєднатися до навчання на наступний семестр, для цього необхідно звернутися до територіального центру за місцем проживання.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых