--.-° --% 0мм

З повагою до Героїв: у Кривому Розі відкрито меморіальну дошку на честь загиблого військового Владислава Пожаребка   

19:15, 14 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За підтримки Ради оборони міста відкрили меморіальну дошку на честь нашого мужнього земляка Владислава Пожаребка, який віддав життя за свободу та незалежність України. Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

Біля будинку зібралися рідні, друзі та побратими Владислава. Приїхав з передової його батько Едуард Пожаребко, він також боронить Україну. Владислав - його єдиний син…

 Немає слів, щоб висловити повагу рідним та близьким, які втратили на війні найдорожче, що у них є - чоловіка, сина, батька, доньку….. Низько схиляємо голови на знак шани та поваги нашим Героям.

Робимо все можливе, щоби за кожну сльозу їх рідних ворог поніс неминучу розплату.

 Для нас важливий кожен ветеран, кожен Захисник. Важлива пам'ять про всіх загиблих Героїв.

У Кривому Розі іменами полеглих Героїв та на честь військових частин вже названо 66 вулиць та інших топонімів. Першими в Україні, ще у 2016 році, ми відкрили пам’ятник на честь учасників російсько-української війни. Наразі, встановлено вже 7 пам'ятників та пам'ятних знаків. Також, тільки у 2023 році встановлено коштом міського бюджету 65 меморіальних дощок на честь загиблих земляків, і буде встановлено кожному. На основі світового досвіду та рекомендацій Інституту національної пам’яті розроблено проект Меморіального комплексу в Секторі почесних поховань. Це - велика, комплексна робота.

 Слава нашим Героям!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых