Кулінарний блог А. Паукової: Листковий пиріг з грушею та брі
Ці двоє і справді наче створені одне для одного. А в компанії з листковим тістом, горішками і медом чудово проводять час)
✏️Інгредієнти:
🤍листкове тісто - 250 г
🤍груша Конференція - 2 шт.
🤍сир Брі (сулугуні) - 130 г
🤍мед, горішки - за смакос
🤍оливкова олія - трохи, за бажанням
🤍жовток
❤️Нарізаємо тонкими слайсами грушу, приблизно так само брі
❤️Готове тісто трохи розкочуємо, підгинаємо бортики
❤️Викладаємо покроково груша-сир-груша сир
❤️Трохи закручуємо бортиком, можна злегка збризнути оливковою олією (не обов'язково)
❤️Змащуємо бортики жовтком
❤️Ставимо у духову шафу на 180°, хвилин на 20-25
❤️Готовий пиріг присипаємо горішками, поливаємо медом (мед - просто казково доповнює)
❤️Гармонічно доповнять смаки і додадуть пікантності листя м'яти, трохи чілі (це - на смак)
🥂Приємного!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0