--.-° --% 0мм

У Кривому Розі підведено підсумки спільного проєкту з міжнародною гуманітарною організацією Save the children та БФ «Слов’янське серце»

17:50, 1 фев 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За період війни місцевий бізнес втратив набагато більше, ніж за два роки пандемії. Обсяг завданої шкоди та наслідки воєнної агресії оцінити важко, адже бойові дії на території нашої країни тривають, наше місто є прифронтовим. Підприємці та бізнес міста показали, що здатні швидко відновлюватися та стабільно працювати в умовах війни.

30 січня 2024 року  активні криворіжці та підприємці провели час з користю, завітавши на вручення сертифікатів від міжнародної гума-нітарної організації Save the children та БФ «Слов’янське серце» на розвиток власної справи.

Відтак 119 осіб нашого міста отримали гранти по 2500 доларів в гривневому еквіваленті на ведення власного бізнесу. З-поміж 300 поданих заявок міжнародні експерти відібрали 150. Для учасників конкурсу було проведено низку тренінгів, на яких зокрема навчали формуванню бізнес-планів.

Також, під час заходу експертами з питань розвитку партнерства було презентовано роботу Save the children в Україні, FSL департаменту Центрального та Схід-ного регіонів по проєкту LAG та Благодійного фонду «Слов’янське серце».

Довідково: Save the Children - це міжнародна організація, яка займається захистом і покращенням добробуту дітей у складні часи, такі як війни, стихійні лиха тощо. Починаючи з 2014 року Save the Children доставляє гуманітарну допомогу дітям та їхнім родинам в Україні.

Крім того, проводилася активна робота у напрямку надання роз’яснювальної допомоги суб’єктам господарювання стосовно їх участі в інших грантових програмах із залученням коштів від міжнародних та українських організацій. Отримання грантової допомоги було запропоновано від 14 міжнародних організацій, серед них EU4Business GIZ, USAID «Конкурентоспроможна економіка України», WO-UA Фонд жіночі можливості в Україні, Міжнародна організація з міграції (МОМ) тощо. Зазначимо, що за державною програмою єРобота, у місто, для малого та середнього бізнесу інвестовано у 2023 році понад 51,7 млн. грн. та за рахунок міжнародних грантів - понад 13,3 млн. грн.

Обмінявшись  бізнес-контактами та зарядившись позитивом на робочий день підприємці далі вирушили впроваджувати напрацьовані бізнес-проєкти.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых