Кулінарний блог А. Паукової: Курочка по-корейськи з локшиною Удон
Дуже просто, дуже швидко і дуже-дуже смачно! Курку брала стріпсами, так набагато швидше, порізала на 2-3 шматочки кожен. Локшину удон вдома пробувала вперше. Під це м'ясо просто вау, не пожалкували. Але гарніром може бути будь-що. Смаків локшині додавати можна більше, від соєвого до інших соусів, чілі і т.д.
✏️Інгредієнти:
🤍філе курки - 0, 5 кг
🤍крохмаль - 3 ст.л.
🤍сіль, перець
Для соусу:
🤍мед чи цукор - 4 ст.л.
🤍паприка або червоний перець - 1 ч.л.
🤍оливкова олія - 1 ст.л.
🤍оцет яблуневий або виноградний - 3 ст.л.
🤍соєвий соус - 3 ст.л.
🤍кетчуп (замінила на соус солодкий чілі) - 3 ст.л.
🤍часник - 3 зубчики
🤍крохмаль - 1 ст.л.
🤍вода - 2 ст.л.
Для подачі:
🤍кунжут
🤍зелена цибуля
❤️Ріжемо курку невеликими шматочками
❤️Додаємо сіль, перець, крохмаль, перемішуємо
❤️Обсмажуємо на невеликій кількості олії до золотавої скоринки
❤️В окремій посуді змішуємо мед, паприку, оцет, соєвий соус, оливкову олію (їх можна додавати-прибирати на свій смак)
❤️Додаємо кетчуп, подрібнений часник, уварюємо декілька хвилин
❤️Окремо поєднуємо крохмаль для соусу з водою і додаємо
❤️Варимо ще хвилин 5 до загустіння
❤️Додаємо курку, пару хвилин і готове
❤️На подачу присипаємо зеленою цибулею і кунжутом
❤️Удон - у киплячу воду, 5 хвилин. Ця локшина любить багато різних соусів, або змішуємо з нашим м'ясом, буде гуд)
Пікантно, соковито і яскраво! 👌
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0