--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Курочка по-корейськи з локшиною Удон

17:05, 31 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дуже просто, дуже швидко і дуже-дуже смачно! Курку брала стріпсами, так набагато швидше, порізала на 2-3 шматочки кожен. Локшину удон вдома пробувала вперше. Під це м'ясо просто вау, не пожалкували. Але гарніром може бути будь-що. Смаків локшині додавати можна більше, від соєвого до інших соусів, чілі і т.д.

✏️Інгредієнти:
🤍філе курки - 0, 5 кг
🤍крохмаль - 3 ст.л.
🤍сіль, перець

Для соусу:
🤍мед чи цукор - 4 ст.л.
🤍паприка або червоний перець - 1 ч.л.
🤍оливкова олія - 1 ст.л.
🤍оцет яблуневий або виноградний - 3 ст.л.
🤍соєвий соус - 3 ст.л.
🤍кетчуп (замінила на соус солодкий чілі) - 3 ст.л.
🤍часник - 3 зубчики
🤍крохмаль - 1 ст.л.
🤍вода - 2 ст.л.

Для подачі:
🤍кунжут
🤍зелена цибуля

❤️Ріжемо курку невеликими шматочками
❤️Додаємо сіль, перець, крохмаль, перемішуємо
❤️Обсмажуємо на невеликій кількості олії до золотавої скоринки
❤️В окремій посуді змішуємо мед, паприку, оцет, соєвий соус, оливкову олію (їх можна додавати-прибирати на свій смак)
❤️Додаємо кетчуп, подрібнений часник, уварюємо декілька хвилин
❤️Окремо поєднуємо крохмаль для соусу з водою і додаємо
❤️Варимо ще хвилин 5 до загустіння
❤️Додаємо курку, пару хвилин і готове
❤️На подачу присипаємо зеленою цибулею і кунжутом
❤️Удон - у киплячу воду, 5 хвилин. Ця локшина любить багато різних соусів, або змішуємо з нашим м'ясом, буде гуд)

Пікантно, соковито і яскраво! 👌

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых