--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Млинці "Цезар"

17:05, 24 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Рецепт підгледіла на одному кулінарному каналі. Одразу зрозуміла - те, що треба) Складнощів - жодних. На відео два варіанти скручування млинців. Перший - рекомендований у першоджерелі) Але вже на третьому млинці зрозуміла, що воно нічого не дає. Тож складала, як зазвичай, на рівній поверхні, швидко і без заморочок.

✏️Інгредієнти:
🤍млинці за вашим улюбленим рецептом, мій тут
🤍філе курки - 1шт.
🤍помідор - 2 шт.
🤍листя салату
🤍соус "Цезар" (взяла готовий у маркеті)
🤍моцарела (100 г), можна інший сир за смаком
🤍пармезан або грана падана
🤍олія
🤍вершкове масло (50 г)

❤️Філе ріжемо на пластини, присипаємо улюбленими спеціями (в мене сіль, перець, коріандр, карі)
❤️Смажимо на невеликій кількості олії
❤️Викладаємо на млинець лист салату, зверху курку
❤️Поливаємо соусом (робила це з одноразових кулінарних мішечків)
❤️Зверху - тонко нарізаний помідор, трохи присолюємо
❤️Завершальний етап - сир на терку, у мене  - моцарела
❤️Загортаємо у конверти і на невеликій кількості вершкового масла буквально по хвилині - на пательню
❤️ Присипаємо сиром з родини пармезанових

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых