Кулінарний блог А. Паукової: Млинці "Цезар"
Рецепт підгледіла на одному кулінарному каналі. Одразу зрозуміла - те, що треба) Складнощів - жодних. На відео два варіанти скручування млинців. Перший - рекомендований у першоджерелі) Але вже на третьому млинці зрозуміла, що воно нічого не дає. Тож складала, як зазвичай, на рівній поверхні, швидко і без заморочок.
✏️Інгредієнти:
🤍млинці за вашим улюбленим рецептом, мій тут
🤍філе курки - 1шт.
🤍помідор - 2 шт.
🤍листя салату
🤍соус "Цезар" (взяла готовий у маркеті)
🤍моцарела (100 г), можна інший сир за смаком
🤍пармезан або грана падана
🤍олія
🤍вершкове масло (50 г)
❤️Філе ріжемо на пластини, присипаємо улюбленими спеціями (в мене сіль, перець, коріандр, карі)
❤️Смажимо на невеликій кількості олії
❤️Викладаємо на млинець лист салату, зверху курку
❤️Поливаємо соусом (робила це з одноразових кулінарних мішечків)
❤️Зверху - тонко нарізаний помідор, трохи присолюємо
❤️Завершальний етап - сир на терку, у мене - моцарела
❤️Загортаємо у конверти і на невеликій кількості вершкового масла буквально по хвилині - на пательню
❤️ Присипаємо сиром з родини пармезанових
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
12:29, 23 окт 2025

КОММЕНТАРИИ — 0