Кулінарний блог А. Паукової: "Зелена гриль-тарілка"
Напевне, хочеться весни. Тому зелений колір - у пріоритеті. Підійдуть й інші овочі, у мене були кабачки і броколі. І так, нещодавно засвоєна зелена олійка.
❤️Кабачки порізати слайсами товщиною в 1-1,5 см, підсолити, залишити на 10 хв.
❤️Підсмажити на гриль-пательні
❤️Броколі відварити окремими суцвіттями хвилини 4 (у киплячій підсоленій воді)
❤️Після цього - миттєво у крижану воду (вода+лід з холодильника), так зберігаємо колір
❤️Викладаємо на паперову салфетку і також - на розігрітій гриль-пательні по хвилині з кожного боку
❤️Доповнюємо картинку олією
Чекаємо на весну 👌
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
12:29, 23 окт 2025

КОММЕНТАРИИ — 0