--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: "Зелена гриль-тарілка"

17:05, 20 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Напевне, хочеться весни. Тому зелений колір - у пріоритеті. Підійдуть й інші овочі, у мене були кабачки і броколі. І так, нещодавно засвоєна зелена олійка.

❤️Кабачки порізати слайсами товщиною в 1-1,5 см, підсолити, залишити на 10 хв.
❤️Підсмажити на гриль-пательні
❤️Броколі відварити окремими суцвіттями хвилини 4 (у киплячій підсоленій воді)
❤️Після цього - миттєво у крижану воду (вода+лід з холодильника), так зберігаємо колір
❤️Викладаємо на паперову салфетку і також - на розігрітій гриль-пательні по хвилині з кожного боку
❤️Доповнюємо картинку олією

Чекаємо на весну 👌

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых