Кулінарний блог А. Паукової: "Зелена гриль-тарілка"
Напевне, хочеться весни. Тому зелений колір - у пріоритеті. Підійдуть й інші овочі, у мене були кабачки і броколі. І так, нещодавно засвоєна зелена олійка.
❤️Кабачки порізати слайсами товщиною в 1-1,5 см, підсолити, залишити на 10 хв.
❤️Підсмажити на гриль-пательні
❤️Броколі відварити окремими суцвіттями хвилини 4 (у киплячій підсоленій воді)
❤️Після цього - миттєво у крижану воду (вода+лід з холодильника), так зберігаємо колір
❤️Викладаємо на паперову салфетку і також - на розігрітій гриль-пательні по хвилині з кожного боку
❤️Доповнюємо картинку олією
Чекаємо на весну 👌
Популярное
Пішла з дому і не повернулася: у Кривому Розі безвісті зникла неповнолітня дівчинка
14:26, 25 фев 2025
18:00, 17 дек 2024
Кулінарний блог А. Паукової: Картопляні кульки з моцарелою всередині і смажені грибочки
17:00, 3 ноя 2024
Топ обсуждаемых
У Кривому Розі діти Захисників можуть безкоштовно оздоровитись у таборі «Сонячний»
07:00, 23 май 2025
Нічна атака на Дніпропетровщину: захисники знищили 4 ворожі дрони, є пошкодження інфраструктури
07:43, 23 май 2025
09:10, 23 май 2025
КОММЕНТАРИИ — 0