Кулінарний блог А. Паукової: Зелена олійка - це просто, яскраво, пікантно
✅Пасує до безлічі страв
✅Зберігається у холодильнику 2-3 тижні
✅Корисна і дарує настрій
Рецептура - більше на око. Беремо все, що є з зелені + олія рослинна (оливкова), часник, сіль.
У рецептах з мережі пропорції такі: зелена цибуля -100 г, листя базиліка - 50 г, листя петрушки-50 г, кріп - 50 г, молодий часник - 3-4 зубки, рослинна олія - 300-400 мл, велика морська сіль-1-2 ст.л.
Мій рецепт😉
❤️Вимити та ретельно обсушити паперовим рушником зелень. В моєму варіанті було грамів декілька жмень міксу зеленого салату, грамів з 50 шпинату, стільки ж петрушки, декілька зубчиків часнику і приблизно до 200 мл олії
❤️ Викласти в блендер (якщо зелена цибуля, часник - попередньо нарізати на шматочки), додати сіль.
❤️Додати олію (зміксувала оливкову та авокадну) і зробити вжух в блендері.
❤️Якщо консистенція занадто густа, додати рослинне масло. Інакше - додати зелень😜
❤️За бажанням можна процідити через марлю або сито. Буде без жмиху, кришталево чисте
❤️Перелити олію в пляшку, щільно закрити і поставити в холодильник. Перед вживанням збовтати!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0