--.-° --% 0мм

Кулінарний блог А. Паукової: Зелена олійка - це просто, яскраво, пікантно

17:00, 17 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

✅Пасує до безлічі страв
✅Зберігається у холодильнику 2-3 тижні
✅Корисна і дарує настрій

Рецептура -  більше на око. Беремо все, що є з зелені + олія рослинна (оливкова), часник, сіль.

У рецептах з мережі  пропорції такі: зелена цибуля -100 г, листя базиліка - 50 г, листя петрушки-50 г, кріп - 50 г, молодий часник - 3-4 зубки, рослинна олія -   300-400 мл, велика морська сіль-1-2 ст.л.

Мій рецепт😉

❤️Вимити та ретельно обсушити паперовим рушником зелень. В моєму варіанті було грамів декілька жмень міксу зеленого салату, грамів з 50 шпинату, стільки ж петрушки, декілька зубчиків часнику і приблизно до 200 мл олії

❤️ Викласти в блендер (якщо зелена цибуля, часник - попередньо нарізати на шматочки), додати сіль.

❤️Додати олію (зміксувала оливкову та авокадну) і зробити вжух в блендері.

❤️Якщо консистенція занадто густа, додати рослинне масло. Інакше - додати зелень😜

❤️За бажанням можна процідити через марлю або сито. Буде без жмиху, кришталево чисте

❤️Перелити олію в пляшку, щільно закрити і поставити в холодильник. Перед вживанням збовтати!

Авторський кулінарний блог телеведучої Анни Паукової

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых