--.-° --% 0мм

Криворожанка Марія Пудовкіна здобула перемогу в фіналі Кубка України з більярду

12:03, 2 дек 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворожанка Марія Пудовкіна здобула перемогу в фіналі Кубка України з більярду27 листопада завершився фінальний етап Кубка України з Піраміди серед юніорів, юнаків та дівчат. Фінальні зустрічі проходили у криворізькому більярдному клубі «Золотий шар», що знаходиться у приміщені колишнього кінотеатру «Сучасник».

У змаганнях із вільної піраміди приймали участь лише кращі спортсмени, які вдало пройшли попередні етапи у Рівному та Керчі та стояли на вершині рейтингової таблиці за версією ФСБУ. Всього в турнірі приймали участь 16 юнаків, 14 юніорів та 8 дівчат.

Матчі в юнацькому заліку проходять до 4 перемог, півфінал і фінал – до 5 перемог. Юніори грають до 4 перемог, півфінал – до 5, і фінал до 6 перемог. Дівчата грають усі зустрічі до 4 перемог.

В юніорському турнірі переможцем став дніпропетровський спортсмен Влад Дерев’янко. У фіналі він обіграв Антона Косса (м. Київ), з рахунком 6-5. Бронзу розділили Микита Волик (м. Дніпропетровськ) та Анатолій Анісімов (м. Рівне).

Серед юнаків кращу гру показав харків’янин Олег Галушко. У вирішальному матчі він подолав одесита Михайла Оніщенко з рахунком 5-1. Слідом за ним на п’єдесталі пошани розмістилися Кирило Устич з міста Київ та Дмитро Олійник з Хмельницького.

Ну а у дівочому заліку, безсумнівно, перемогла представниця Кривого Рогу Марія Пудовкіна, котра ще раз підтвердила свій високий рівень майстерності. Вона перемогла в усіх чотирьох фінальних зустрічах, останню з яких зіграла з Аліною Котляр з міста Київ. Рахунок зустрічі 4-2 на користь криворізької спортсменки.

Марія просто не могла зіграти погано, адже вона  має високу професіональну підготовку та чудову техніку. На рахунку цієї тендітної дівчини звання майстра спорту та перемоги у численних турнірах, серед яких можна виділити Чемпіонат Європи з «Вільної піраміди» серед жінок та чоловіків, який проходив у місті Ханти-Мансійськ (Росія) 19-24 листопада 2010 року, на якому Марія посіла 9 місце.

kr2012  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых