--.-° --% 0мм

О. Вілкул: Попри війну криворізькі хлопці та дівчата мають відчувати магію свята та отримувати позитивні емоції. В Кривому Розі з дотриманням норм безпеки для малечі вже відбулося понад 220 новорічних заходів

18:21, 4 янв 2024 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Марафон новорічних привітань розпочався в місті 6 грудня й  триватиме до 7 січня. Святкування з іграми, сюрпризами та подарунками проходять в усіх районах міста. Голова Ради оборони Олександр Вілкул відвідав один із  закладів культури Інгулецького району та вручив солодкі подарунки хлопцям і дівчатам із родин військовослужбовців ЗСУ у тому числі тим, батьки яких зараз у полоні, поранені чи безвісти зникли.

«Навіть в умовах війни міська влада Кривого Рогу та Рада оборони міста роблять все можливе, щоб створити новорічний настрій дітям. Окрема увага тим, кому особливо потрібні тепло, підтримка та турбота. Зараз дуже важливо подарувати кожній дитині хоча б маленьке свята, адже дитинство – одне й нам, дорослим варто зробити все, щоб попри війну малеча мала позитивні дитячі спогади. Перш за все, дякуємо нашим Героям-військовим, завдяки яким ми можемо створювати дітям свята. У закладов культури та освіти, із дотриманням правил безпеки, вже відбулося 220 заходів.

Сьогодні ще одне яскраве свято пройшло для 100 юних мешканців Інгулецького району.  Це дивовижна вистава-казка для хлопців і дівчат «Маленька мрія».  Я вдячний творчим колективам за прекрасні виступи, за гарний настрій, який вони подарували нашим дітям.  Це шоу європейського рівня. Надзвичайно приємно бачити ці дитячі погляди, які так щиро вірять в дива. Адже мріяти так важливо, щоб кожна наша дитина вірила в усе добре та світле. Вже настав Новий рік – це завжди сподівання на краще, тож дуже хочеться, щоб так і було! А ми у свою чергу будемо робити для цього все від нас залежне.

Дуже важливо мати мрію та сили для її досягнення, тоді буде результат і зло буде переможено. Це про нас з вами, криворіжці, та Україну в цілому», - звернувся Із теплими словами привітань до дітлахів Олександр Вілкул.

Вже майже 36 тисяч криворізьких дітей поринули у казкову атмосферу новорічного марафону та отримали солодкі подарунки від міста. Це – діти військовослужбовців, дітки, батьки яких поранені, полонені, безвісти зниклі, діти з особливими освітніми потребами, обдаровані діти, діти-сироти, діти з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, діти з числа ВПО, також подарунки підготували для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Олексій Гаврілевич, директор закладу культури сказав: «Ми піклуємось, щоб у наших дітей було новорічне свято. У нашому закладі створені усі умови для відвідування аматорських колективів, усіх бажаючих та організації безпечного дозвілля. Завдяки облаштованому укриттю, заклад має можливість проводити новорічні свята для мешканців мікрорайону. Щиро вдячні нашим захисникам  й віримо у нашу Перемогу!».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых