--.-° --% 0мм

О. Вілкул: Марафон новорічних свят для криворізької малечі продовжується. Вже близько 34 тис дітей поринули у казкову атмфосферу заходів та отримали солодкі подарунки від міста

11:01, 31 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі тривають новорічні дива для криворізький хлопчиків та дівчаток. У закладах культури та освіти, із дотриманням правил безпеки, вже відбулося 211 заходів. 29 грудня на базі однієї з гімназій Покровського району відбулось міське новорічне свято для творчо обдарованих дітей закладів освіти. Привітав хлопців та дівчат голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Так приємно бачити усміхнені дитячі обличчя, радість та очікування свята в очах хлопчиків та дівчаток. Починаючи з 6 грудня і до 7 січня у нашому місті триває марафон новорічних привітань. Всього, понад 35000 дітей отримають подарунки від міста. Це – діти військовослужбовців, дітки, батьки яких поранені, полонені, безвісти зниклі, діти з особливими освітніми потребами, обдаровані діти, діти-сироти, діти з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, діти з числа ВПО, також подарунки підготували для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Завдяки Захисникам та Захисницям до наших дітей може прийти новорічне диво. Адже навіть у такі складні часи малеча   може зарядитись позитивом та затишною атмосферою. Зазначу, що заходи проходять з дотриманням норм безпеки -   у всіх закладах, де відбуваються концертні програми, є облаштовані укриття. Робимо все можливе для того, щоб новорічні свята для дітей відбулися й подарували їм гарний настрій», - підкреслив Олександр Вілкул.

Протягом новорічних свят понад 600 криворізьких творчо обдорованих дітей отримують свої солодкі подарунки. Це - екологи-натуралісти, туристи, краєзнавці, лідери учнівського самоврядування міської асоціації дитячих об'єднань, спортсмени та обдаровані діти, які займаються у художніх та образотворчих колективах. 

Валентина Максименко, директорка Криворізької гімназії розповіла: «Учасниками сьогоднішнього свята стали 105 «юних обдарувань» з усіх районів міста – переможці вокальних, хореографічних, театральних та літературних конкурсно-фестивальних заходів. Після цього заходу  запрошуємо 126 юних майстрів декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтв, які теж отримають солодкі подарунки. Творчі колективи Покровського району - міського палацу «Горицвіт» та центру дитячої творчості «Дивосвіт» підготували для хлопців і дівчат справжню новорічну казку. Діти із задоволенням поринуть у світ гри, переглянуть чудові виступи та отримають солодкі подарунки від Святого Миколая».
Святкові концерти організували театри, палаци культури, музичні та мистецькі школи та школи міста для того, щоб охопити більше дітей, враховуючи пропускну спроможність закладів з укриттями.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых