Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з баклажанів
✏️Інгредієнти:
🤍баклажани
🤍олія
🤍часник
🤍перець чілі
🤍цукор
🤍оцет (у мене бальзамічний)
🤍петрушка
❤️Баклажани очистити, порізати кубиками, посолити, залишити на півгодини
❤️Промити, віджати, обсмажити в олії до готовності (до золотинки)
❤️Дати охолонути
❤️Видавити великий зубок часнику, додати подрібнений перець чілі (або замінити паприкою), трохи цукру і оцет до смаку (3-4 ст. ложки на 1,5 кг баклажан), я робила з двох баклажанів, то додала ложку, але не звичайного оцту, а бальзамічного
❤️Зелень за смаком
Дуже пікантно і смачно!
Популярное
15:42, 28 апр 2025
Кулінарний блог А. Паукової: Кіш-лорен. Він же лоранський пиріг. З лососем та шпинатом
19:17, 18 май 2025
Топ обсуждаемых
17:04, 5 ноя 2025
Шахраї імітують державні онлайн-сервіси: ГСЦ МВС та Кіберполіція попереджають про небезпеку
17:47, 5 ноя 2025
18:10, 5 ноя 2025

КОММЕНТАРИИ — 0