Кулінарний блог А. Паукової: Закуска з баклажанів
✏️Інгредієнти:
🤍баклажани
🤍олія
🤍часник
🤍перець чілі
🤍цукор
🤍оцет (у мене бальзамічний)
🤍петрушка
❤️Баклажани очистити, порізати кубиками, посолити, залишити на півгодини
❤️Промити, віджати, обсмажити в олії до готовності (до золотинки)
❤️Дати охолонути
❤️Видавити великий зубок часнику, додати подрібнений перець чілі (або замінити паприкою), трохи цукру і оцет до смаку (3-4 ст. ложки на 1,5 кг баклажан), я робила з двох баклажанів, то додала ложку, але не звичайного оцту, а бальзамічного
❤️Зелень за смаком
Дуже пікантно і смачно!
Популярное
До Міжнародного дня захисту дітей у Кривому Розі відбулася виставка малюнків «Країна дитячих мрій»
17:39, 30 май 2024
Топ обсуждаемых
КОММЕНТАРИИ — 0