--.-° --% 0мм

О. Вілкул: У Кривому Розі триває марафон новорічних свят. Починаючи з 6 грудня вже пройшло понад 170 заходів для дітей, з них 95 – для діток, яким особливо потрібні тепло, увага і турбота

18:19, 26 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кривому Розі тривають новорічні заходи та святкові програми для юних криворіжців - вже більше 31 тисячі дітей взяли участь у святкових програмах та отримали подарунки від міста.

26 грудня творчий колектив музичної школи №4 подарував розважально-ігрову програму  «Листи до Святого Миколая» дітям із родин військовослужбовців та діткам з особливими освітніми потребами. Привітав малечу та вручив їм солодкі подарунки голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Ми не ставили в місті великі ялинки, щоб не робити скупчення людей. Треба все ж таки пам’ятати, що у нас 55 км до лінії бойового зіткнення, якщо по прямій рахувати через Мар’янське. Але, ми намагаємося зробити, щоб якомога більше пройшло концертів - робимо все, щоб діти могли якось відволікатися, жити нормальним життям. Ми всі пам’ятаємо як у дитинстві з нетерпінням чекали на  Новий рік та Різдво. І ці незабутні  емоції та враження зараз хочемо подарувати малечі.   Це їм  дуже потрібно -  дружні зустрічі з   однолітками, подарунки,  атмосфера свята, улюблені казкові герої. Починаючи з 6 грудня  у місті триває марафон новорічних  привітань і на сьогодні  відбулося понад 170  заходів у наших закладах культури. З них  95 заходів  -  для дітей пільгових категорій. Всього 35000 дітей отримають подарунки від міста. Зазначу, що заходи проходять з дотриманням норм безпеки -   у всіх закладах, де відбуваються концертні програми, є облаштовані укриття. Робимо все можливе для того, щоб новорічні свята для дітей відбулися й подарували їм гарний настрій»,- підкреслив Олександр Вілкул.

Цьогоріч новорічні та різдвяні подарунки від міста отримають понад  35 тис. хлопців та дівчат. Це – діти військовослужбовців, дітки, батьки яких поранені, полонені, безвісти зниклі, діти з особливими освітніми потребами, обдаровані діти, діти-сироти, діти з інвалідністю, дітки з багатодітних сімей, дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, діти з-поміж ВПО, також подарунки підготували для дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Олена Ковальська, директор музичної школи №4 сказала: «Сьогодні ми проводимо творчу казку «Листи до Святого Миколая». Переглянути казку прийшли близько 150 дітей. Ми поєднали і концертні номери, і інтерактивні ігри. Хочу подякувати керівництву міста  за прекрасні  новорічні подарунки для   малечі».

Святкові концерти організували театри, палаци культури, музичні та мистецькі школи та школи міста  для того, щоб охопити якомога більше дітей, враховуючи пропускну спроможність закладів з укриттями.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых