--.-° --% 0мм

В атмосферному повітрі над Кривим Рогом було перевищено концентрацію формальдегіду, рівень забрудненості повітря в місті визначено як середній   

15:46, 6 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Інформація з Щомісячного бюлетеня забруднення атмосферного повітря у Кривому Розі за листопад 2023 року. 

Протягом минулого місяця не спостерігалося  перевищення гранично допустимих максимально разових концентрацій забруднюючих домішок в атмосферному повітрі над містом ні на одному з 5 – ти стаціонарних постах ПСЗ. Два з них розташовано у Металургійному районі, один – у Центрально – Міському, один – в Інгулецькому, один – у Довгинцівському районах. Було відібрано і проаналізовано 2661 пробу на пил, діоксин сірки, оксид вуглецю, діоксин азоту, оксид азоту, сірководень, фенол, формальдегід, аміак.

Середньомісячні показники по концентрації пилу, діоксиду, сірки, оксиду вуглецю, оксидів фенолу, азоту та аміаку на всіх 5 – ти стаціонарних постах не перевищували санітарно – гігієнічних  нормативів. Втім середньомісячні показники концентрації формальдегіду були завищені на всіх 5 – ти постах.

Рівень забрудненості повітря за показником (ІЗА) на чотирьох постах характеризувався як середній, на посту у Довгинцівському районі – як найвищий.  

 

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых