--.-° --% 0мм

Криворіжців запрошують долучитися до Всеукраїнського тижня читання

14:44, 5 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Управління культури виконкому Криворізької міської ради.

Всеукраїнський тиждень читання — це не просто надважлива подія, а довгоочікуване свято, до якого ми старанно готувалися.

Гасло акції — «Бути своїми», в яке ми вкладаємо безліч сенсів і практичного змісту. Ми переконані, що читання книжок сприяє єднанню, формуванню ідентичності, є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим — у складні часи, коли під загрозою наша культура.

Упродовж тижня відбудеться низка літературно-мистецьких заходів по всій Україні в різних форматах — фахові дискусії, читацькі клуби, літературні вікторини, обговорення та презентації книг.

Детальніше про це на сайті: https://bit.ly/3R6VuiK

У межах Національного тижня читання, який триватиме до 10 грудня, ми пропонуємо вам долучитися до флешмобу в соціальних мережах. Мета флешмобу – нагадати українцям про важливість читання як доступної й корисної практики дозвілля та сучасного тренду.

Щоб взяти участь у флешмобі потрібно розмістити допис чи низку дописів про свої читацькі вподобання, наприклад, опублікувати перелік важливих для вас книжок, цікаву або повчальну історію про книжку, що вас вразила чи просто поділитися своїми міркуваннями про важливість читання у нашому житті. Використовуйте, будь ласка, тематичні хештеги #тижденьчитання2023, #бутисвоїми та запрошуйте вашу аудиторію долучитися до тижня читання.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых