--.-° --% 0мм

Подвійний камбек: ФК "Кривбас" зміг відігратись по ходу матчу і знову очолив турнірну таблицю

11:18, 4 дек 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У 16 турі УПЛ криворізька команда вдома приймала "Олександрію". Програючи по ходу матчу, наші футболісти змогли не тільки відігратись, а й вийти вперед.

"Олександрія", хоча і знаходиться внизу турнірної таблиці, завжди славилась своєю непоступлимвістю і вмінням "зіпсувати настрій" будь-якому супернику. Звітний поєдинок не став виключенням.

Олександрійці вдало вистояли в перші хвилини матчу, еоли господарі поля активно намагались забити швидкмй гол, а потім почали розкручувати маховик власних атак. 

Спочатку гості влучили в поперечину - Шостак, виконуючи стандарт, трохи помилився. А на 30 хвилині олександрійці все-таки скористались нагодою. Після подачі до штрафного майданчика і кількох безладних рикошетів м`яч опинився у Шулянського, який не залишив Кліщуку жодного шансу. 0:1.

Як не старались криворіжці, до перерви відновити рівновагу не вдалось.

Початок другого тайму господарі поля почали активно, провели ряд небезпечних атак, до яких суперник виявився готовим. Кілька ударів у виконання Кожушка, Блізніченка, Кузика були перехоплені захистом гостей. 

Час спливав, сили теж, олександрійці все глибше "сідали" в оборону, намагаючись втримати бажаний результат. Але така тактика виявилась хибною. 

На 79 хвилині один з новачків "Кривбасу" Жан По не злякався пробити з середньої дистанції, і м`яч пролетів повз воротаря. 1:1. За словами самого футболіста, він не забивав вже близько півтора роки, тому для нього було важливо виправдати довіру тренера і партнерів по команді.

За пару хвилин криворіжці організували ще одну атаку, і тут відзначився ударом в ближній кут ще один легіонер - Бізімана. 2:1. 

"Кривбас" зміг не итільки врятувати, а й виграти поєдинок. Наступного дня "Дніпро-1", який є основним конкурентом криворіжців в боротьбі за першу сходинку турнірної таблиці, поступився в своєму матчі проти полтавської "Ворскли". В результаті дві команди з одніїє області мають однакову кількість очок, однак за додатковими показниками криворізька команда випереджає дніпрян і очолює таблицю УПЛ.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых